آخرین مطالب

اقامت پرتغال

 

 

اگر تمایل دارید تا از طریق سرمایه گذاری به کشور پرتغال مهاجرت نمایید باید دارای  حداقل دارایی ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ یورو ( یک میلیون  یورو ) باشید و این مبلغ را بایستی در بانک در کشور پرتغال سرمایه گذاری نمایید از این طریق خواهید توانست  اقامت کشور پرتغال ( اقامت اروپا – اقامت شنگن ) را از طریق سرمایه گذاری به دست آورند و به پرتغال مهاجرت نمایند ( مهاجرت به اروپا) . همچنین با گذذشت ۵ سال از این اقامت در صورت پا برجا ماندن سرمایه گذاری اقامت دائم کشور پرتغال ( اقامت دائم اروپایی شنگن ) را به دست خواهند آورد همچنین متقاضیان میتوانند پس از اخذ اقامت اروپا برای دریافت پاسپورت پرتغال و دریافت تابعیت پرتغال  اقدام نمایند .مجوز اقامت طلایی پرتغال  برای سرمایه گذاران معرفی شده است. این ویزا تمام مزایای ویزای شینگن را دارد به دارنده ویزا امکان می دهد تا با آزادی به ۲۶ کشور عضو شینگن در اروپا برود. دارندگان ویزای طلایی به مجوز اقامت نیز دسترسی خواهند داشت و همچنین حق شهروندی پرتغال را با احتساب دوره های ماندن در این کشور پس از ۶ سال اقامت کسب خواهند کرد.

شرایط

  • درخواست کننده باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد و به شکل قانونی در کشور اقامت داشته باشد.
  • درخواست کننده نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  • درخواست کننده باید حداقل ۲۵ سال سن داشته باشد( حداکثر سن لحاظ نشده است).
  • درخواست کننده باید یکی از گزینه های زیر را انتخاب کند:

(۱)   املاک و مستغلات خریده باشد( مسکونی، تجاری یا قطعه زمین)حداقل به میزان ۵۰۰,۰۰۰  یورو ( بدون امکان گرفتن وام )؛ یا (۲) انتقال ۱,۰۰۰,۰۰۰  یورو به بانک پرتغال. این سرمایه گذاری باید حداقل ۵سال در این کشور باشند ( یا تا زمانی که حق شهروندی به درخواست کننده اعطاء گردد).

  • درخواست کننده باید از نظر عدم داشتن سوء پیشینه چک شود

مزایای ویزای طلایی –  مزایای اخذ اقامت پرتغال ( اقامت اروپا – اقامت شنگن )

  • زمان رسیدگی توسط دولت ۳۰ روز می باشد( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت) .
  •  هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.
  •  این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
  • مصاحبه ندارد.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد) .
  •  التزام داشتن اقامت حداقل است( یک هفته در سال).
  • درخواست کنندگان می توانند پس از ۶ سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.
  • آزادانه و بدون نیاز به دریافت ویزا میتوانید به کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن سفر کنید
  • اگر روشی سرمایه گذاری را انتخاب کنید هیچ اجباری در خرید ملک نخواهید داشت
  • نیازی به دانستن زبان و یا مدرک زبان ندارید
  • محدودیت های سنی برای کسب اقامت مطرح نیست
  • میتوانید به راحتی در بانکهای اروپایی و سراسر دنیا حساب باز کنید
  • با داشتن اقامت اروپا از مشکلات تحریم برای همیشه راحت خواهید شد
  • بدون هر گونه اجبار در پرداخت مالیات اجباری
  • میتوانید از مزایای تحصیلات رایگان در سطح اتحادیه اروپا بهره مند گردید
  • استفاده از امکانات درمانی و رفاهی در اتحادیه اروپا
  • زندگی در یک کشور امن دنیا و دارای ثبات اقتصادی و سیاسی
  • در عرض چند سال میتوانید پاسپورت دوم بگیرید
  • با دریافت اقامت کشور اروپایی شما خواهید توانست بدون نیاز به ویزا به بسیاری کشورهای اروپایی سفر کنید بیشتر کشورها این امکان را فراهم مینمایند که شما بتوانید به بیش از ۱۴۵ کشور در سراسر جهان بدون نیاز به ویزا و اخذ روادید سفر کنید
  • با دریافت اقامت اروپا از یکی از کشورهای اروپایی خواهید توانست در کل کشورهای اتحادیه اروپا به سفر کار تحصیل و زندگی بپردازید
  • با دریافت اقامت اروپا خوااهید توانست تا در کشورهای مختلف اروپایی نسبت به خرید ملک و اجاره املاک اقدام نمایید
  • با دریافت اقامت اروپا شما میتوانید برای املاک خریداری شده وام با بهره پایین و اقساط ۲۰ تا ۲۵ ساله برخوردار شوید
  • دفاتر طرف قرارداد ما در کشورهای اروپایی به شما این امکان را میدهند تا بدون اجاره یا خرید جا از فضای دفتری شامل تلفن فکس و آدرس اختصاصی استفاده کنید
  • حتی از کشور ایران خواهید توانست شرکت و حساب بانکی خود را از طریق اینترنت مدیریت نمایید

کلیه عملیات و مشاوره های تخصص در خصوص اخذ اقامت پرتغال ، اقامت دائم پرتغال ، مهاجرت به پرتغال ، اقامت کاری پرتغال ، اقامت ثبت شرکت پرتغال ، ثبت شرکت در پرتغال ، سرمایه گذاری در پرتغال و سایر امور اقامتی و مهاجرتی اروپا توسط وکیل رسمی در پرتغال انجام خواهد گرفت

برای دریافت راهنمای اقامت اروپا  ( اقامت پرتغال ) و مهاجرت به اروپا ( مهاجرت به پرتغال ) اینجا کلیک کنید

برای اطلاع از روشهای مهاجرت به اروپا  ( مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت اروپا  ( اخذ اقامت پرتغال ) میتوانید اینجا کلیک کنید

برای تکمیل فرم ارزیابی اقامت اروپا از طریق اخذ اقامت پرتغال ( مهاجرت به پرتغال) اینجا کلیک کنید

برای مشاوره مهاجرت به پرتغال ( مهاجرت به اروپا ) و اخذ اقامت پرتغال ( اخذ اقامت اروپا ) اینجا کلیک کنید

 

یکی از بهترین راه های اخذ اقامت پرتغال ( اخذ اقامت اروپا ) اقدام برای خرید ملک در پرتغال ( ثبت شرکت در اروپا ) و اخذ اقامت اروپا از طریق خرید ملک در پرتغال میباشد و شما خواهید توانست  ویزا اقامت خرید ملک اروپا را از کشور اروپایی شنگن پرتغال به دست آورید  . اقامت خرید ملک پرتغال برای افرادی که آپارتمان و یا خانه ای در پرتغال خریداری نمایند  امکان پذیر میباشد و شما میتوانید از این طریق به پرتغال مهاجرت نمایید ( مهاجرت به اروپا )  در صورتی که اقامت پرتغال را از طریق خرید املاک یا اقامت اروپا را از طریق خرید ملک داشته باشید شما نیازی به دریافت ویزا شنگن برای سفر به کشور اروپایی شنگن نخواهید داشت .و میتوانید به این طریق به اروپا مهاجرت نمایید  افرادی که تمایل داشته باشند میتوانند از طریق ثبت شرکت در کشور پرتغال اقامت کشور پرتغال را به دست بیاورند .

برای خرید ملک و کسب اقامت پرتغال حداقل نیاز به خرید ملک ( آپارتمان و یا خانه ) حداقل به ارزش پانصد هزار یوور در کشور پرتغال میباشد

مدت پروسه اخذ اقامت از راه خرید املاک در کشور پرتغال ۴میباشد .

بر طبق قوانین پرتغال در صورتی که شما ۵ سال در پرتغال اقامت قانونی داشته باشید میتوانید برای اقامت دائم پرتغال ( اقامت دائم اروپایی شنگن ) درخواست دهید . همچنین میتوانید پس از اخذ اقامت دائم پرتغال ( اقامت دائم اروپا ) برای اخذ پاسپورت پرتغالی ( شهورندی پرتغال – شهروندی اروپا ) اقدام نمایید

کلیه عملیات اخذ اقامت از طریق خرید آپارتمان و ملک در پرتغال ، خرید ملک در پرتغال ، ثبت شرکت در پرتغال ، اخذ اقامت پرتغال ، اخذ اقامت دائم پرتغال ، اخذ ویزا کار پرتغال ، ویزا شنگن از طریق پرتغال تحت نظر وکیل رسمی در کشور پرتغال انجام میگردد .

مزایای اخذ اقامت پرتغال ( اقامت اروپا – اقامت شنگن ) از طریق خرید املاک

آزادانه و بدون نیاز به دریافت ویزا میتوانید به کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن سفر کنید

میتوانید بسیار راحت ویزا کشورهای مثل استرالیا ، نیوزلند ، کانادا و آمریکا را دریافت دارید .

نیازی به دانستن زبان و یا مدرک زبان ندارید

محدودیت های سنی برای کسب اقامت مطرح نیست

میتوانید به راحتی در بانکهای اروپایی و سراسر دنیا حساب باز کنید

با داشتن اقامت اروپا از مشکلات تحریم برای همیشه راحت خواهید شد

بدون هر گونه اجبار در پرداخت مالیات اجباری

میتوانید از مزایای تحصیلات رایگان در سطح اتحادیه اروپا بهره مند گردید

استفاده از امکانات درمانی و رفاهی در اتحادیه اروپا

زندگی در یک کشور امن دنیا و دارای ثبات اقتصادی و سیاسی

در عرض سه تا پنج سال میتوانید اقامت دائم اروپا ( اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال (  پاسپورت دوم  – پاسپورت اروپایی ) بگیرید

با دریافت اقامت کشور اروپایی شما خواهید توانست بدون نیاز به ویزا به بسیاری کشورهای اروپایی سفر کنید بیشتر کشورها این امکان را فراهم مینمایند که شما بتوانید به بیش از ۱۴۵ کشور در سراسر جهان بدون نیاز به ویزا و اخذ روادید سفر کنید

با دریافت اقامت اروپا از یکی از کشورهای اروپایی خواهید توانست در کل کشورهای اتحادیه اروپا به سفر کار تحصیل و زندگی بپردازید

با دریافت اقامت اروپا خوااهید توانست تا در کشورهای مختلف اروپایی نسبت به خرید ملک و اجاره املاک اقدام نمایید

با دریافت اقامت اروپا شما میتوانید برای املاک خریداری شده وام با بهره پایین و اقساط ۲۰ تا ۲۵ ساله برخوردار شوید

دفاتر طرف قرارداد ما در کشورهای اروپایی به شما این امکان را میدهند تا بدون اجاره یا خرید جا از فضای دفتری شامل تلفن فکس و آدرس اختصاصی استفاده کنید

حتی از کشور ایران خواهید توانست شرکت و حساب بانکی خود را از طریق اینترنت مدیریت نمایید

برای دریافت راهنمای اقامت اروپا  ( اقامت پرتغال ) و مهاجرت به اروپا ( مهاجرت به پرتغال ) اینجا کلیک کنید

برای اطلاع از روشهای مهاجرت به اروپا  ( مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت اروپا  ( اخذ اقامت پرتغال ) میتوانید اینجا کلیک کنید

برای تکمیل فرم ارزیابی اقامت اروپا از طریق اخذ اقامت پرتغال ( مهاجرت به پرتغال ) اینجا کلیک کنید

برای مشاوره مهاجرت به اروپا ( مهاجرت به اروپا ) و اخذ اقامت پرتغال ( اخذ اقامت اروپا ) اینجا کلیک کنید